Wat betekent deelname voor u ?   Memberships


U verbetert de wereld voor toekomstige generatiesUw donatie draagt bij aan realisatie van de 2.600 km. lange Araguaia-biodiversiteitscorridor: een ambitieus natuurbeschermings-project voor 2 belangrijke ecosystemen. Er is al 10% bereikt en uw bijdrage helpt ons dit belangrijke project af te maken.
 
Er is veel negatieve berichtgeving over ontbossing van het regenwoud of over alweer een uitgestorven diersoort. Uw bijdrage geeft iets terug aan de natuur: bescherming en herstel van het leefgebied van de jaguar en herplanten van inheemse bomen. Dit vindt op grote schaal plaats in het hart van Brazili
ë, binnen een goed gestructureerd en goed geleid plan. In nauwe samenwerking met gerenommeerde partners in natuurbescherming.

 


Silver member
Met een donatie tussen € 1 en € 999 mag u zich met trots ‘Silver Member’ noemen. U ontvangt dan ook de BJF-nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte over de voortgang van de 4 corridorprojecten.


Supporting Friend
Wanneer u € 1.000,-- doneert ontvangt u de titel ‘Supporting Friend’ van de BJF. U wordt tevens deelnemer aan ‘TheLast600’-campagne. Wat nog meer?

1 U ontvangt 1 van de 600 handgemaakte jaguarbeeldjes. Ieder beeldje heeft een uniek patroon, heeft een eigen nummer en is gemaakt door de bekende beeldhouwer Chris Tap.

2 Daarnaast ontvangt u uw eigen Video / PR venster op thelast600.org

Dit venster heeft hetzelfde nummer als uw jaguar beeld en heeft een unieke URL. Bijvoorbeeld beeldje 280 krijgt URL thelast600.org/280

3 U kunt uw eigen PR venster invullen met tekst/foto en zelfs met een video boodschap. Hiermee kunt u uw sociale en maatschappelijke betrokkenheid delen met uw vrienden en relaties.

4 Om u te helpen uw betrokkenheid te delen, ontvangt u ook nog een ‘Supporting Friend’ poster met uw naam erop en een QR code die linkt naar uw eigen venster.


Supporting Friend Gold  
Wanneer u € 5.000,-- doneert ontvangt u de titel ‘Supporting Friend Gold’ van de BJF. U ontvangt bovenstaande gifts en daarnaast ook het volgende:

5  U ontvangt een unieke perspex/aluminium satellietafbeelding van het Araguaia-project met uw bedrijfslogo.

6  U ontvangt een groot handgemaakt sculptuur van een zwarte jaguar, gemaakt door de bekende beeldhouwer Chris Tap.


7  Meerdere uploads van video's mogelijk in uw PR-video venster.


Diamond Friend
Wanneer u € 25.000,- doneert, bent u ‘BJF Diamond Friend’! Aanvullend op het gift-pakket van Supporting Friend Gold en exclusief voor Diamond Friends, organiseert het BJF-Team een volledig verzorgde Diamond Trip van 10 dagen naar het Araguaia-corridorproject in Centraal Brazilië en een bezoek van 5 dagen aan de Olympische Spelen in Rio. De kosten van deze reis worden door de Diamond Friend betaalt, naast de donatie-bijdrage van Diamond Friend.

Een unieke ervaring om alles te leren over dit ambitieuze natuurproject en over de flora en fauna in het Amazone regenwoud én om Olympische Spelen in Rio mee te maken.

In andere woorden: een fantastische reis die u nooit zult vergeten!
Klik hier voor de Diamond Trip trailer.


 

BJF heeft de ANBI status van de belastingdienst in Nederland verkregen waardoor uw donaties deels aftrekbaar zijn.

Meer informatie over het belastingvrij doneren voor particulieren.

Meer informatie over het belastingvrij doneren voor bedrijven.